30/10/2023
|
Magasin 5 2023
Karrymarinerede sild med sylt
Løgismoses bud på en karrysild med smag fra knuste krydderier, karry og løg. Tilfør sprødhed til silden og et frisk element – fuldend madden med råsyltede gulerødder og rødløg. Det ser tilmed også smukt ud!
Ingredienser
- 1 glas Løgismose karrymarinerede sild
- 50 g Eddike med æble og timian
- 30 g sukker
- 4 stk laurbærblade
- 2 sennepskorn
- ½ tsk allehånde
- 100 g rødløg
- 150 g gulerødder
- 5 peberkorn
- Løgismose smør til brød
- 2 skiver godt rugbrød
Sådan gør du
Step 1
Skær løg i tynde ringe. Skræl gulerødder og skær i tynde skiver – gerne med tyndskræller eller på et mandolinjern.
Step 2
Kog eddike, sukker, laurbærblad, sennepskorn, allehånde og peberkorn i 2 minutter. Træk gryden af varmen og tilsæt løg og gulerødder. Sæt sylten til side indtil servering, men vend gerne rundt indimellem.
Step 3
Placér sild på en skive rugbrød smurt med smør. Dryp de syltede grøntsager let af og placér på silden, gerne så let og luftigt som muligt.
Andre forslag
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...
Varmrøget laks med hytteost og chimichurri
Nogle vil måske kalde dette stykke smørrebrød for det sunde alternativ på julefrokostbordet...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...