7/1/2021
|
Løgismose i Netto
Kærnemælkshorn
Ingredienser
- Dej
- 500 g hvedemel
- 500 g Løgismose smør
- 2 dl Løgismose kærnemælk
- 50 g sukker
- Remonce
- 200 g marcipan
- 125 g Løgismose smør
- 125 g sukker
- Topping
- 1 hel æg
- Perlesukker
- Hakkede mandler
Sådan gør du
Step 1.
Smuldr mel og sukker med smørret. Tilsæt herefter kærnemælk, og saml dejen hurtigt. Sæt dejen på køl i et par timer.
Step 2.
Rul dejen ud, og skær den i trekanter på 10x10x15.
Step 3.
Læg en klat remonce på hvert dejstykke, og rul det sammen til et horn.
Step 4.
Pensl med sammenpisket æg, og drys med perlesukker og hakkede mandler.
Step 5.
Bag ved 180 °C i ca. 20 min.
Andre forslag
Pebernødder
Fyld kagedåsen med hjemmebagte pebernødder.
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Kernerugbrød uden surdej
Vores opskrift på rugbrød uden surdej er med Løgismose økologiske rugmel og -kerner samt Løgismose k...
Karamelliseret løgtærte med munster
Den klassiske Tarte Tatin er muligvis en af vores favoritdesserter, fordi den karamelliserer så fryd...
Brombærtærte med frangipane
På fransk tarte frangipane aux mûres. Med andre ord brombærtærte med sprød crust, marcipanbund (f...
Quatre-quarts aux pruneaux
Har du besøgt den franske nordkyst, nærmere bestemt Bretagne, har du formentlig smagt på denne simpl...
Panforte - Kagen til hele julemåneden
Panforte betyder ”stærkt brød” på italiensk, og navnet gør da også kagen en bjørnetjeneste, da både ...