31/5/2021
|
Magasin 5 2021
Jordbærsalsa med mynte og koriander
Servér til grillet kød, fisk eller som topping til tacos.
Ingredienser
- 200 g jordbær
- 1 stk forårsløg
- 1 stk lime
- 2 stængler koriander
- 2 stængler mynte
- Løgismose olivenolie
- Salt
- Piment d’Espelette
Sådan gør du
Step 1.
Skær jordbær i mundrette stykker og kom det i en skål.
Step 2.
Hak forårsløg, koriander og mynte og tilsæt det til jordbærrene.
Step 3.
Smag til med olivenolie, skal og saft fra lime samt salt og Piment d’Espelette.
Step 4.
Lad gerne salsaen trække et par timer før servering. Servér med det samme.
Tip
I butikken på Nordre Toldbod kan vi gennem vores samarbejde med Esromgaard i Nordsjælland, tilbyde friske danske jordbær til dagpris når sæson og udbytte tillader det.
Andre forslag
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...