Løgismose i Netto
Hvedekerner i Karl Johan svampe med squash, løg og helstegt kylling
Ingredienser
- 2 stk små squash
- 1 bundt Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe
- 1 stk Løgismose kylling
- 1 håndfuld blandede urter , f.eks. persille, timian og oregano
- 1 helt hvidløg
- Olivenolie til stegning
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen på 200 grader. Fyld kyllingen med forskellige urter (persille, timian, oregano) og et helt hvidløg. Smør kyllingens skind med en smule olivenolie og drys med en god mængde salt og peber. Steg herefter kyllingen i ovnen i ca. 1 time eller til den er gennemstegt. Lad gerne kyllingen hvile i 20 min. før den skæres ud.
Step 2.
Skær squash i mindre stykker og steg dem på en pande med forårsløg. Tilsæt hvedekerner og lidt af stegeskyen fra kyllingen og smag til med salt og peber. Server sammen med den stegte kylling og et groft brød.
Andre forslag
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...