21/10/2017
Hollandaise
Ingredienser
- 450 g Løgismose smør
- 4 æggeblommer
- 3 spsk vand
- 1 citron , saften heraf
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1.
Smelt smørret ved svag varme i en kasserolle. Pisk æggeblommer, vand og halvdelen af citronsaften sammen ved svag varme i en tykbundet gryde til en let og luftig konsistens.
Step 2.
Tilsæt langsomt det smeltede smør lidt ad gangen, mens du pisker konstant. Kasser den hvide valle i bunden af gryden. Smag til med resten af citronsaften, salt og peber.
Andre forslag
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...