31/7/2019
|
Magasin 7 2019
Grillspyd med andehjerter
Barbecue på Argentinsk inkluderer ofte kyllinge- eller andehjerter – gerne på spyd. Retten er næppe så stærk, som du ville møde den i det sydamerikanske, men servér den gerne ligeså uformelt; over gode snakke og til der ikke er mere på fadet, med Bodegas Tapiz’ charmerende vine i glasset.
Ingredienser
- Andehjerter
- 8 stk andehjerter
- 8 stk friske shiitake svampe
- 1 stk rød blomme
- 2 skiver tykke bacon
- 8 stk friske salvieblade
- 2 hele rødløg
- Majs med salvie
- 4 hele majskolber
- 4 skiver bacon
- 12 blade frisk salvie
- ½ dl vand
- 200 g Løgismose smør
Sådan gør du
Andespyd
Step 1. Del hver af baconskiverne og rødløgene i 4 stykker.
Step 2. Hak salvien fint.
Step 3. Sæt skiftevis andehjerter, baconstykker, rødløg, blomme og shitake-svampe på grill-spyd.
Step 4. Lav en marinade af olivenolie, hakket salvie og hvidløg, og marinér spyddende i ca. 10 minutter inden de grilles.
Step 5. Krydr godt med salt og peber og grill spyddene ca. 2 minutter på hver side.
Majs med salvie
Step 1. Skær bacon-skiverne i fine tern.
Step 2. Hak salvien fint.
Step 3. Skær majskernerne af kolberne.
Step 4. Kog vandet op og pisk smørret i med et piskeris eller en stavblender. Kog majskernerne og bacon-ternene i blandingen ved moderat varme, til majskernerne er møre, ca. 2-3 minutter.
Step 5. Smag til med citronsaft, salt, peber og hakket salvie.
Step 6. Servér grillspyddene med majsblandingen til, på sydamerikansk manér.
Andre forslag
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...