3/4/2019
|
Løgismose i Netto
Grillet Ribeye
med BBQ-sauce og syltede løg
Ingredienser
- Ribeye
- 4 stk ribeye , a ca. 250 g
- ¼ glas BBQ-sauce
- Olie og smør til stegning
- Salt og peber
- Syltede løg
- 400 g løg , delt i skaller og både
- 1 dl sherryeddike
- 1 dl sukker
- 1 dl vand
- Frisk timian og rosmarin
Sådan gør du
Syltede løg
Step 1. Løgene blancheres kort i saltet vand og nedkøles straks herefter.
Step 2. Kog en lage af de øvrige ingredienser og læg løgne heri.
Step 3. De skal sylte minimum en time – gerne mere. Løgene kan med fordel laves dagen før.
Ribeye
Step 1. Bøfferne krydres med salt og peber og steges medium rare (eller efter behag) på en pande med olie, smør, rosmarin- og timiankviste.
Step 2. Lad herefter kødet trække 5 minutter.
Step 3. Pensl bøfferne på begge sider med BBQ-saucen og brænd siderne let med en brænder, eller grill dem ved høj varme på en grillpande eller i ovn.
Anretning
Step 1. Løgne lunes i lagen lige inden servering.
Step 2. Læg bøffen på hver sin tallerken.
Step 3. Herpå laves en luftig salat af de lune syltede løg.
Step 4. Bøffen kan serveres med stort set alle typer af kartofler og sauce.
Step 5. Vi anbefaler at du spiser den som den er, men smager også fortrinligt med en god rødvinssauce og en form for stegt kartoffel.
Andre forslag
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...