Gastrik
Her får du opskriften på trylledrikken, der får enhver sauce til at smage.
Ingredienser
- 1 del rørsukker
- 1 del vand
- 1 del vineddike
- 5 stk sorte peberkorn
Sådan gør du
Step 1.
Smelt sukkeret i en kasserolle til det karamelliserer og tilsæt peberkorn, eddike og vand.
Step 2.
Rør karamellen ud til massen bliver ensartet flydende.
Step 3.
Lad eventuelt gastrikken stå og koge lidt ind. Tag peberkornene op.
Tip
Brug gastrikken til at justere smagen i din sauce.
Andre forslag
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...