20/9/2022
|
Løgismose i Netto
Fiskeburger
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose fiskefrikadeller (laks eller torsk)
- 4 stk brioche burgerboller
- Lidt Løgismose smør
- 1 bøtte Løgismose flødeost med dild og citron
- Løgismose drueagurker
- Sprød salat
- 2 stk tomater
Sådan gør du
Step 1.
Varm en pande op med rigeligt smør. Lun fiskefrikadellerne i smørret, og læg dem til side. Skær briochebollerne over, og steg dem med skæresiden nedad i smørret på panden.
Step 2.
Skær hver fiskefrikadelle over på midten, og smør briochebollerne med flødeost på begge sider. Byg burgerne op med salat, fiskefrikadelle, tomat og syltede agurker.
Step 3.
Servér evt. med ristede kartofler.
Andre forslag
Confiteret kyllingelår med romesco sauce og grillet porre
Bagte peberfrugter, mandler, hvidløg og olivenolie, nem at tilberede og rig på anvendelsesm...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Bøfsandwich med brun sovs
En klassiker fra de danske pølsevogne og grillbarer – bøfsandwichen.
...
Flæskesteg med sprød svær, kartofler og brun sovs
Lad vores kok guide dig til en mør og saftig flæsk...
Helstegt kylling med urter og bearnaise
Den gode, fritlevende kylling i symfoni med fuldfe...