Croutoner
Til salaten, suppen eller som snack
Ingredienser
- 4 skiver daggammelt lyst brød
- 1 spsk olivenolie
- 2 kviste rosmarin
- 1 fed hvidløg
Sådan gør du
Step 1.
Skær hvidløgsfeddet over og gnid brødskiverne godt med de halve fed hvidløg. Steg derefter brødet gyldent og sprødt på en pande sammen med rosmarinkvistene i lidt olivenolie. Dup dem på køkkenrulle.
Andre forslag
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...