Confiterede andelår
Ingredienser
- Løgismose confiterede andelår
- Løgismose andefedt ca. dobbelt så meget som der er andelår
- Knuste enebær
- Frisk timian
- Frisk rosmarin
- Salt 8-10 g per kg. and
- Hvidløg
Sådan gør du
Dagen før
Step 1. Krydr andelårene med salt, knuste enebær, hvidløg samt vasket timian og rosmarin. Lad kødet trække med krydderblandingen, på køl natten over.
På dagen
Step 1. Skyl eventuelt saltrester og krydderier af, og dyp kødet tørt.
Step 2. Placer andelårene I en gryde eller en høj bradepande og overhæld dem med smeltet andefedt til de er helt dækkede.
Step 3. Pocher andelårene ved svag varme, til de er helt møre, ca. 2-3 timer afhængig af størrelse.
Step 4. Ved servering: Steg andelårene sprøde på skindet på en varm pande eller i ovnen ved 180 grader i ca. 12-15 min.
Step 5. Servér andelårene med klassisk tilbehør eller en frisk rødkålssalat.
Andre forslag
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...