1/2/2022
|
Magasin 1 2022
Burrata med stenbiderrogn og citron
Hvis man ikke lige vidste det, skulle man måske ikke tro det – burrata og stenbiderrogn er et 'match made in heaven'. Fedme, sødme og naturlig syre fra mælkeproduktet forenet med den klare smag af hav er en fryd for smagsløgene.
Ingredienser
- 1 stk stor burrata eller 4 små
- 200 g stenbiderrogn , renset og saltet
- 4 spsk god olivenolie
- ½ stk økologisk citron , lime, grape eller yuzo, skallen herfra
- Friskkværnet peber
- Purløg
Sådan gør du
Step 1
Anret burrata i en dyb tallerken.
Step 2
Snit osten i midten, åbn den lidt, og dryp den med olivenolie, revet citrusskal og friskkværnet peber.
Step 3
Anret herefter med stenbiderrogn og purløg på toppen, og servér med ristet brød, sprøde vafler eller pommes frites.
Tip
Burrata kan købes i butikken på Nordre Toldbod, og i sæson kan du også komme stenbiderrogn fra Island i indkøbskurven.
Andre forslag
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...