31/1/2022
|
Magasin 1 2022
Avokadotatar med ørredrogn og karse
Dette er løvemaden til de plantespisende. Nyd avokadotataren som en ret i sig selv, eller anret som appetizer f.eks. i krustader, på toast, eller i salatblade.
Ingredienser
- 2 stk avokadoer
- 2 spsk olivenolie
- 1 citron
- Salt og peber
- 2 stk forårsløg
- 4 spsk Løgismose creme fraiche 18% + 4 tsk. til pynt
- 2 glas ørredrogn
- 1 bakke karse , stor
- Godt brød
Sådan gør du
Step 1.
Hak avokadoerne i tern, og bland med olivenolie og creme fraiche. Smag til med salt, peber og citron.
Step 2.
Skær forårsløg i tynde skiver.
Step 3.
Placér avokadoblandingen på to tallerkener evt. ved brug af en ringform, så anretningen bliver rund og fin. Top med forårsløg, 1 tsk. creme fraiche, masser af ørredrogn og afslutningsvis en god portion karse.
Andre forslag
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...