Nuits-Saint-Georges kom ikke med i hatten, da lobbyisterne skulle sprede Grand Cru markerne ud over Bourgogne kortet. I stedet blev byen som en slags kompensation begavet med hele 41 forskellige Premiers Crus Climats, der ligger som en gylden stribe rundt om foden af Bois de Charmois og videre nordpå op mod Vosne-Romanée.
Den 3. sidste Premiere Cru mark inden kommunegrænsen mod nord er Les Richemone. Bare 2,1 ha. hvor Perrot-Minot efterhånden har erhvervet/lejet 3/4 af vinstokkene og nu producerer 2 ret enestående vine. Dels en Les Richemone Vieilles Vignes, dels i de exceptionelle år en Cuvée Ultra på frugten fra det der er tilbage af en beplantning fra 1902 i den sydligste del af marken.
Men vinbøndernes jordlodder retter sig ikke helt efter de streger, som myndighederne trækker, og derfor har Christophe Perrot-Minot også fået små jordlodder med vinstokke med i købet, som kryber hen over skel til 1. Cru marken Aux Murgers lige nedenfor Richemone og til 1. Cru marken Aux Cras, der grænser op til både Richemone og Murgers mod nord, med i købet.
Frugten fra dette "overløb" er blevet til denne Les Murgers des Cras, som stille og roligt har bevæget sig opad i hierarkiet hos Christophe Perrot-Minot, og nu er blevet adlet til den 1. Cru, som vinen reelt altid har været. Altså et sammenstik fra 3 nabo marker alle med 1. Cru status, hvor det på trods af navnet altid er frugten fra Les Richemone som dominerer.
Druerne er naturligvis håndhøstede, med en sortering både oppe i vinmarken og nede foran kælderen og Christophe valgte i 2016 at arbejde med omkring 20% hele drueklaser. De gennemgik indledningsvis en såkaldt kold maceration ved 14 grader sammen med de afstilkede druer i rustfrit stål i en uges tid inden temperaturen blev hævet, og den egentlige gæring fik lov til at gå i gang. Efter gæringen fik vinen lov til at sætte sig i 48 timer inden den blev fyldt på fade (25% nye) fra Tronçais og Bertrange leveret af Remond i Ladoix-Serrigny. Vinen er modnet i 14 måneder uden omstikninger og med kun en enkelt omrøring forud for det endelige sammenstik i en lille ståltank og aftapningen på flaske, der skete uden klaring eller filtrering.
Vinen er forsynet med kvalitetspropper og en såkaldt "logstrip", der gør det muligt at indhente oplysninger om hver enkelt flaske på internettet. (http://www.prooftag.com/