Andre spændende produkter
Bullseye Spirits Aps, Skovalleen 1A, 8400 Ebeltoft
Indtast din e-mail og vi sender dig et link, som du kan bruge til at ændre din adgangskode. Bemærk at linket kun er gældende i 3 timer.
Nulstillingslink er afsendt
Jeg vil gerne være medlem af Klub Løgismose
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser for Klub Løgismose Vin & Mad.
Jeg har læst persondatapolitikken og cookiepolitikken
Målrettet markedsføring
Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Beskrivelse
Producent
Det handler om timing, når der skal høstes botanicals til Gin Heroes’ hyldest til Nationalpark Vadehavet. Når ebbe indtræffer, samles strandarve, salturt, strandmalurt og havsalat medhåndkraft og destilleres sammen med enebær til denne salte, urtede gin, som på én gang opleves både mild og karakterfuld, og der er noget nærmest sofistikeret over de fine lag af kryddertoner fra samme grønne univers.
Vadehavets rige udbud af strandurter sætter et stærkt præg på denne gin, og det er en nytænkende og spændende måde at bruge naturen på og udtrykke terroir gennem spiritus.
Ginnen er destilleret i Gin Heroes’ nye destilleri på havnen i Grenå og er, som resten af serien ”De 5” med gins inspireret af danske nationalparker, skabt på spiritus destilleret på økologisk korn.
Servér den straight on the rocks eller bland den med tonic. Garnér med din yndlingsurt eller en skive agurk.
NATIONALPARK VADEHAVET
Nationalpark Vadehavet blev udpeget i 2008 og indviet i 2010. Den dækker området fra grænsen til Tyskland ved Danmarks vestkyst op til Blåvandshuk og er i alt 1466 km2. Både planteog dyreliv er særegent i området, hovedsageligt på grund af tidevandets skiften mellem flod og ebbe, der skaber den karakteristiske profil af øer, vadeflader og marsk i nationalparken.
12-15 millioner fugle bruger vaderne som mellemstation, og fænomenet sort sol, hvor enorme flokke af stære samles til imponerende formationer på himlen, kan opleves i perioden fra august til oktober. Området er også populært blandt yndere af østers, som frit kan samles her.
Land | Danmark |
Producent | Bullseye Spirits Distillery |
Vinmager | Jens Martin Krarup Hansen |
Nettoindhold | 0,5 l |
Lukkeanordning | Træ og kork prop |
Produktionsform | Økologisk |
Alkoholprocent | 40,0 % |
Lagring | Afrunding i ståltank. |
Forventet holdbarhed | Kan gemmes, men bliver ikke bedre derved. |
Varenr.: | 220027 |
Bullseye Spirits er et destilleri etableret i efteråret 2020 i bunden af Bæredygtighedens Hus - Thorfisks gamle bygninger - på Sydhavnen i Grenaa, og i følge VSOD, der siden 1977 været brancheorganisation for vin- og spiritusimportører, grossister og producenter i Danmark, er der tale om det tooghalvfjerdsindstyvende i rækken af destillerier i Danmark. Det er efterhånden længe siden den nationale spiritus blev destilleret under monopol på ganske få fabrikker!
Inspirationen startede i 2014 på Anholt, hvor grundlæggeren, Søren Krarup Hansen, blev betaget af øens vilde enebær og tanken om at bruge dem til at lave Gin med lokale botanika. Over de næste tre år blev der arbejdet med projektet og efter mange eksperimenter i udhuset til landejendommen nær fregatten Jylland i Ebeltoft kom den første Gin på markedet i 2017 i et samarbejde med Trolden Bryghus og Destilleri i Kolding.
Fortællingen om den lokalt forankrede Gin, som lagde sig tæt op ad den fortælling som gjorde det ny nordiske køkken til en global kulinarisk trend i årene efter finanskrisen, åbnede næsten med det samme en flanke på det glohede Gin marked. Fokus på økologi, lokale råvarer et ordentlig skud innovation destilleret og fyldt på flasker. What's not to like?
Og nu har Søren Krarup Hansen så sammen med sine tre sønner, Alexander, Peter Victor og Jens Martin kørt et helstøbt firkløver og et ægte familieforetagende i stilling, hvor Søren er direktør, Alexander står for marketing, Peter Victor håndterer indkøb i kraft af sit virke som økologisk landmand, og Jens Martin er i en alder af bare 23 år ved at vænne sig til titlen som "master destiller".
Bullseye Spirits Main brand er de såkaldte "Gin Heroes", som er en serie af Gins, der henter botanika og inspiration fra de danske nationalparker Kongernes Nordsjælland, Skjoldungernes Land, Thy, Vadehavet og Mols Bjerge.
Gin Heroes destilleres på det ene af de 2 topmoderne computerstyrede destillationsapparater, som familien har købt hos hollandske i-Still. Søren Krarup Hansen kalder apparaterne for hjertet og hjernen, og det er hjertet med en kapacitet på 100 liter som anvendes til den kommercielle produktion. Hjernen derimod, der blot har en kapacitet på 10 liter, er primært tiltænkt eksperimenter i forbindelse med den fremtidige produktudvikling, men den beskedne størrelse betyder også at events med friluftsdestilleringer i natuionalparkerne er på tegnebrættet.
Søren Krarup Hansen på familiens nye legeplads i Grenaa