Pousse d'Or ejer kun 0,32 ha. 250 meter oppe på den næsten østvendte del af Grand Cru marken Clos de la Roche hvor jordbunden virkelig består af de små brudte sten blandet med større klippeblokke, som i sin tid gav denne berømte plet sit navn.
Vinstokkene, der er plantet i 1950 og 1951 passes efter biodynamiske principper og i kælderen inddrages månefaserne i planlægningen af arbejder. Altså ingen sprøjtning med pesticider, ingen ukrudtsmidler og kun organisk gødning i vinmarken der pløjes regelmæssigt for at lufte og berige jorden.
Druerne er naturligvis håndplukkede og fremme ved vingården sker der en sortering inden druerne befries for stilkene og køles ned for udblødning i en uge inden gæringen sættes i gang uden tilsætning af fremmede gærstammer. I de tre uger gæringen varer arbejdes der med "punch downs" morgen og aften hvorefter vinen er modnet 15 måneder på fade (50 % nye) uden om stikninger undervejs. Herefter er vinen tappet på flaske direkte fra fadet det andet år efter høsten uden forudgående klaring og filtrering.
Clos de la Roche leverer en dyb for Pinot Noir næsten intens farve og skænkes med en kraftig bouquet af vilde kirsebær, modne solbær og forskellige krydderier fra fadlagringen. Den har en fin struktur i munden, og er allerede særdeles attraktive ved frigivelsen og samtidigt sikrer de modne tanniner i baggrunden et modningspotentiale på ikke under 20 år. En nærmest fyldig, men stadig uhyre elegant Bourgogne. Simpelhed en enestående veldefinerede smagsoplevelse.
"The 2016 Clos de la Roche Grand Cru was demonstrating quite a lot of new oak on the nose, although it has the same percentage as the premier crus at around 30%. This obscured some of the fruit underneath, yet it is still nicely defined and classier than the Bonnes-Mares. The palate is medium-bodied with succulent ripe tannin, sweet and generous but maintaining fine tension with good substance and length on the finish. This might be the best offering from the domaine in 2016." Neal Martin for Robert Parker. The Wine Advocate #234 - December 2017