Christophe Perrot-Minot har 0,6 ha. på den fremragende Combe d'Orveau, der ligger oppe bag Clos de Vougeot og klos op ad Les Musigny. Christophe har i adskillige år produceret en almindelig 1. Cru og så i de bedre år denne Cuvée Ultra, der kommer fra de ældste omkring 70 år gamle vinstokke, der står helt nede ved markvejen. Der adskiller Combe d'Orveau og Musigny. Men denne praksis var åbenbart for forvirrende for forbrugerne og er derfor blevet droppet.
Dette har således siden 2013-årgangen været Perrot-Minot’s eneste vin fra denne 1. Cru hvis prestige nu markeres ved, at markens navn Combe d'Orveau fuldstændig har overtaget etiketten i front mens informationerne om, at dette er den hidtidige Cuvée Ultra, og at vi rent faktisk befinder os i Chambolle-Musigny er rykket om bag på flasken. Trods de 0,6 ha. bliver det bare til 2-3 fade om året i det druerne fra de knap så gamle vinstokke nu ender i den generiske Chambolle-Musigny Vieilles Vignes.
Christophe Perrot-Minot fortæller at 2015 var en årgang som “for the first time since 2009, caused me more concern making the wines than growing the fruit. The growing season was basically a piece of cake and while you had to be vigilant at various times, it was so hot and dry that there just wasn't much to worry about”, og da høst kampagnen blev indledt den 11. September var den ellers omhyggelige triage ved det 10 meter lange sorteringsbord nærmest overflødig, og det åbnede muligheden for at Christophe kunne arbejde med en meget høj andel af hele drueklaser.
Således indgår der i denne vin 70% hele klaser og bare 30% druer hvor stilkene er fjernet. Druerne/klaserne blev knust ganske let, hvorefter der blev udført en såkaldt kold maceration ved 12-14 grader i en uges tid inden temperaturen blev hævet og den egentlige gæring fik lov til at sætte ind for at forvandle mosten til vin. Herefter har vinen fået lov til at sætte sig inden den hældt på bare 2 fade fra Allier (1 nyt og 1 brugt), der som alle altid er købt hos Remond i Ladoix-Serrigny, hvor vinen er modnet i 16 måneder.
Kort før aftapningen sker der en omrøring i fadene, således at vinen så at sige fedtes ind i sit eget bundfald inden den tappes med kvalitetspropper uden klaring eller filtrering. Endelig forsynes hver enkelt flaske med en "logstrip" i forbindelse med etiketteringen hvilket gør det muligt at indhente oplysninger om hver enkelt flaskes videre færd på internettet. (http://www.prooftag.com/)