Marquis De Saint-Loup er navnet på en af de centrale personer i Marcel Proust monumentale roman ""På sporet af den tabte tid"", som kun få har formået at læse til ende, og så også lige et af de 5 brands, som Calvados producenten Christian Drouin bruger i markedsføringen af deres berømte æblebrændevine.
Calvados Christian Drouin blev etableret så sent som i 1991, men allerede på det tidspunkt havde familiens destillatør, den navnkundige Pierre Pivet, forvandlet æbler til brandy i mere end 25 år. Christian Drouin senior havde imidlertid haft for travlt med sine forretninger i Paris til at etablere et egentligt salgs- og distributionsnet, og derfor var det meste af æblebrændevinen forblevet på gården. Firmaet blev således funderet på et bugnede lager af Calvados fra 25 forskellige årgange, som aldrig var blevet blandet sammen, og Christian Drouin satte sig fra starten som mål, at familiens årgangs Calvados skulle løftes ind på de bedste Michelin restauranter i Frankrig, hvor de skulle stå side om side med de fineste flakoner med Cognac og Armagnac.
Missionen lykkedes, og via køb af yderligere ejendomme og partnerskaber med nærliggende æbleplantager er det lykkedes at skalere produktionen samtidig med, at man i alle årene har fastholdt det, der var fundamentet ved etableringen: Årgangs Calvados. Da det for få år siden var tid for et generationsskifte fik Guillaume Drouin således nøglerne til den største samling af ædel spiritus i Normandiet, og i tilgift en imponerende samling af flere end 600 medaljer, æres og hædersbevisninger. Flere end alle de andre Calvados producenter har vundet til sammen!
Der er ikke noget egentligt mønster i hvornår de forskellige årgangs Calvados skal tappes og markedsføres. I stedet smager Guillaume Drouin sig frem sammen med sin kældermester lige som hans far gjorde i mere end 25 år. Det betyder, at det nogle gange bare er et enkelt fad som tappes, at det andre gange er en stribe fade fra samme årgang som finder sammen og det eneste, der er sikkert, e,r at alle årgange frigives med ""upassende"" intervaller over en lang årrække.
Denne Calvados Millésime 1970 Pays d'Auge er således tappet fra et sammenstik af 4 fade, og Guillaume Drouin noterer om netop denne aftapning: "This Calvados Pays d'Auge has matured in oak casks so far. The ageing was finished in port casks for about two years and one year in sherry casks. Mature golden amber colour with characteristic greenish reflections, rich sweet nose with fine pastry-like fragrance. Sweet, supple, silky mouth."