Pousse d'Or er et af de omkring 20 domainer, der er så heldige at eje parceller på den berømte 14,7 ha. store Grand Cru mark Bonnes Mares, der fra sin base i Chambolle-Musigny rækker ud efter Morey-Saint-Denis. Vinene fra Bonnes-Mares bliver ofte beskrevet som nogle af de rigeste, mest kødfulde og til tider rustikke på hele Côte de Nuits, og det er let at finde historier om fantastiske smagsoplevelser med vine, der er modnet i både 30 og 40 år.
Vinen fra Domaine Pousse d'Or trækker i forhold til myten af sted i en langt mere elegant og delikat retning, men samtidig er der også så meget energi til stede, at vi tror på, den del af historien, der handler om fantastiske smagsoplevelser om mange år!
Pousse d'Or har et par små parceller på til sammen bare 0,17 ha. på det sydlige såkaldte Terres Blanches, som den tidlige ejer Gérard Potel erhvervede tilbage i 1970'erne. Vinstokkene er plantet i 1929 og 1930 og står midt i en masse konventionelt landbrug, men de er blevet passet og plejet efter økologiske og biodynamiske principper i mere end 15 år. Altså ingen sprøjtning med pesticider, ingen ukrudtsmidler og kun organisk gødning i vinmarken. Regelmæssigt pløjning med heste forspand for at lufte og berige jorden når kalenderen tillader det, og endelig er månekalenderen også i spil, når høst tidspunktet skal fastlægges.
Druerne håndplukkes og fremme ved vingården sker der en sortering inden alle druer befries for stilkene og køles ned for udblødning i 3-4 dage inden gæringen sættes i gang uden tilsætning af fremmede gærstammer. I de tre uger gæringen varer arbejdes der med "punch Downs" morgen og aften hvorefter vinen modner i 15 måneder på fade (50% nye) uden omstikninger og i et miljø som næsten ikke længere indbefatter svovl. Herefter blandes vinen fra de forskellige fade i rustfrit stål og tappes på flaske uden forudgående klaring eller filtrering.