Bussia skråningerne nedenfor Monforte d’Alba er med sine 299 ha. en af de vigtigste kilder til fremragende Nebbiolo vine i hele Barolo distriktet og blandt de mange producenter, der opererer i bakkerne, er Conterno brødrene med deres ikoniske Granbussia med afstand de mest berømte.
Men da Conterno ‘s ikoniske første vin kun produceres i de år, hvor frugten rummer et perspektiv på 25 år eller mere (og priserne i øvrigt i den grad er stukket af), så bliver Conternos 3 enkeltmarksvine Vigna Cicala, Vigna Romirasco, Vigna Colonnello og så denne Bussia stadig mere interessante. Ikke mindst fordi de også modtager tårnhøje vurderinger fra de internationale kritikere.
Conterno brødrene arbejder med løbende udskiftning af vinstokkene på deres forskellige parceller og det betyder at unge og meget gamle vinstokke står side om side og det betyder igen at de rutinerede høstarbejde er instrueret i at separere frugten efterhånden som de arbejder sig op og ned gennem rækkerne. Denne Bussia er således overvejende skabt på en selektion af frugt fra 10-20 år gamle vinstokke på Vigna Cicala, Vigna Romirasco og Vigna Colonnello.
Der sker en soignering allerede i vinmarken og endnu en, når druerne ankommer til kælderen hvor alle stilke fjernes forud for gæringen i rustfrit stål uden fremmede gærstammer. Den unge vin bliver dekanteret adskillige gange - eller "renset" som Giacomo Conterno kalder det - inden turen går op i de store botti (store brugte og meget velholdte slovenske fade), hvor vinen alt efter årgangens profil modner 24-28 måneder frem mod aftapningen på flaske, der sker uden klaring eller filtrering.