• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Konkurrence–betingelser

Betingelser for deltagelse i OFYR-sommerkonkurrence:

Konkurrencen om en OFYR-grill er aktiv i perioden: 1. juli - 2. august 2021.

Når du deltager i konkurrencen tilmelder du dig samtidig Klub Løgismose Vin & Mad. Du kan altid afmelde dig Klub Løgismose igen via linket “Afmeld” i bunden af alle mails, eller på din medlemsprofil “Min Side”.

Sådan deltager du:

Du deltager i konkurrencen ved svare rigtigt på spørgsmålet og oprette en medlemsprofil. Oprettes medlemsprofilen ikke, mister du dit lod i konkurrencen. Vi gør opmærksom på, at du kun kan deltage i konkurrencen én gang.

Præmie:

Der udloddes en OFYR-grill Classic inkl. OFYR Grill Round og OFYR Cover Black til en samlet værdi: 17.047,-. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre produkter.

Lodtrækning:

Vinderen udtrækkes mandag 2. august ved tilfældig lodtrækning blandt alle, der har svaret rigtigt på konkurrence-spørgsmålet og som har en Klub Løgismose-medlemsprofil. Vinderen får direkte besked via den mailadresse, der er brugt ved tilmelding. Herefter har vinderen 7 dage til at reagere, for at få indløst sin præmie, derefter bortfalder præmien, og der trækkes en ny vinder. Ved deltagelse i konkurrencen accepteres dette. Løgismose forbeholder sig ret til at diskvalificere personer ved begrundet mistanke om snyd.

Betingelser for deltagelse:

Konkurrencen præsenteres af Løgismose og er aktiv i perioden 1. juli - 2. august 2021. Konkurrencen gælder for alle danske statsborgere over 18 år, der er bosat i Danmark. Ansatte hos Løgismose, samt deres nærmeste familie kan ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen er gratis og ikke købsbetinget. Når du tilmelder dig konkurrencen giver du samtykke til, at du oprettes som medlem af Klub Løgismose Vin & Mad.

Personoplysninger:

Løgismose gemmer de oplysninger du afgiver, når du tilmelder dig, samt oplysninger, der afgives hvis du opdaterer din profil. Desuden registreres og gemmes tilgængelige oplysninger om dine køb, for bedst muligt at kunne målrette tilbud, information og markedsføring til dig. Det gælder dine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies. Oplysningerne bruges udelukkende til markedsføring og videregives ikke til 3. part uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven. Du kan altid bede om adgang til de personlige oplysninger vi har registreret om dig og bede om at få dem slettet eller rettet hvis de er ukorrekte, eller du ønsker dem slettet.

Udbyder:

Konkurrencen udbydes af Løgismose A/S, Ny Vestergade 2-4, 5672 Broby. Løgismose påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen, og forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Klub Løgismose Vin & Mad:

Når du tilmelder dig konkurrencen bliver du automatisk tilmeldt Klub Løgismose Vin & Mad og der oprettes en profil til dig med den mailadresse og navn du tilmelder dig med. Ved tilmelding accepteres Vilkår og Betingelser for Klub Løgismose Vin & Mad og du giver samtykke til, at Løgismose må kontakte dig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker.

Afmelding:

Du kan altid afmelde dig medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, ved at klikke på linket “Afmeld” i bunden af alle mails. Du kan ligeledes tilbagekalde dit samtykke til Klub Løgismose, på din profil eller via gdpr@lmfood.dk. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, afmelder du dig samtidig dit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad.

Læs også Løgismoses privatlivspolitik her

Konkurrence på Facebook og Instagram

Arrangør af konkurrencer på Facebook og Instagram er Løgismose Meyers A/S, Ny Vestergade 2, 5672 Broby.

Ved deltagelse i konkurrencer på, samt i grupper tilhørende Facebook.com/loegismose, og https://www.instagram.com/loegismose, https://www.instagram.com/loegismose_mad/, https://www.instagram.com/loegismose_nordretoldbod/, https://www.instagram.com/loegismose_vin/ og https://www.instagram.com/loegismose_gourmetimport/ gælder følgende:

Konkurrencer er hverken sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook/Instagram.

Du deltager i en given konkurrence ved at, følge de specifikke instrukser i den pågældende konkurrence. Max. 1 deltagelse pr. bruger tages i betragtning ved lodtrækning.

Vindere af konkurrencer kontaktes via et svar på deres kommentar (facebook), eller i en privat besked (instagram). Vinderen har 24 timer til at svare i en privat besked, i en kommentar eller på mail, med info om navn, adresse og telefonnummer. Hvis fristen overskrides trækkes en ny vinder.

Præmier kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurrencer er åbne for alle personer over 18 år, bosiddende i Danmark.
Indeholder præmien i en konkurrence alkohol, opfordrer vi til at nyde det med omtanke.

Ansatte hos Løgismose Meyers og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencer. Løgismose Meyers forbeholder sig retten til at trække en ny vinder, hvis dette opdages.

Tilmeldinger til og svar på spørgsmål i konkurrencer, som er modtaget efter sidste svarfrist, vil ikke komme i betragtning.

Persondata i forbindelse med konkurrencer, benyttes ikke til andre formål og videregives ikke til tredjemand uden samtykke.
Dog gives ved deltagelse i en konkurrence på facebook, samtidig samtykke til invitation til at følge siden. 

Løgismose Meyers A/S 
Ny Vestergade 2 
5672 Broby 
CVR. nr. 21 92 46 79