Product added to basket

 • 0 Kurv

  Kurv overblik

  Du har ikke noget i din kurv endnu...
  Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Handelsbetingelser

Almindelige betingelser for handel via internettet:

 • Der tillægges et leveringsgebyr på 75 kr. pr. adresse ved alle ordrer under 999 kr.
 • Alle ordrer leveres normalt inden for 1-3 hverdage.
 • Risikoen for varer købt hos Løgismose overgår til dig på leveringstidspunktet, og eventuelle fejl eller mangler ved leveringen skal påberåbes i rimelig tid efter leveringen.
 • Løgismose yder som udgangspunkt ingen returret på tilsendte føde- eller drikkevarer, hvorimod du har 14 dages returret på øvrige varer.
 • Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og prisfejl. 

Særlige betingelser for køb af adgang til event, middage og smagninger:

Fortrydelsesret
I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er disse køb ikke omfattet fortrydelsesretten og billetter og adgangstegn kan derfor ikke refunderes med mindre arrangementet ikke gennemføres.

Refundering
Billetter og adgangstegn refunderes i tilfælde af aflysning. Et arrangement betragtes som aflyst, hvis arrangementet ikke gennemføres. Ændringer i menu, vine, annoncerede gæster m.v. kan forekomme, men vil sædvanligvis ikke føre til aflysning.

Aflysning
I tilfælde af aflysning vil refundering ske automatisk senest 7 arbejdsdage efter arrangementet er aflyst. Køber informeres direkte om aflysning og refundering via den e-mail, der er registreret i forbindelse med købet.

Levering
Ved køb på internettet fungerer den fremsendte kvittering som billet/adgangstegn. Ved køb i vore butikker udleveres billet/adgangstegn i forbindelse med købet

Brug af kreditkort
Løgismose accepterer Dankort, Diners Club, MasterCard, Maestro, Visa, VisaElectron og JCB kort. Ved betaling med disse kort kan det hævede beløb ikke overstige det af dig accepterede beløb. Såfremt en enkelt vare er udsolgt, vil ordren blive effektueret uden den manglende vare og beløbet vil blive tilsvarende reduceret. Alle kredit- eller købekort oplysninger afgives over en sikker, krypteret forbindelse til Dibs.

Ved tvivl om betaling
Send en mail til salg@lmfood.dk eller ring til kundeservice på tlf. (+45) 33 32 93 32.