Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Vin, Mad & Delikatesser

500 fristende m² på Ndr. Toldbod 16

Løgismose Nordre Toldbod udenfor med bænke

4.000 produkter på ét sted

Besøg vores butik på Nordre Toldbod 16, der bugner med vin, kolonialvarer og delikatesser.

Sortimentet omfatter i omegnen af 4.000 forskellige produkter; Udvalgte vine, spiritus, saft, most og limonade. Kolonialvarer og delikatesser som f.eks. skinker, pølser, krydderier, saucer, pasta, kaffe, te, marmelade, honning, postejer, oste, eddike og meget mere.

Dertil et bredt udvalg af dejlige måltider, søde sager og brød, du kan tage med hjem til familien. Alt laves fra bunden af friske, sæsonaktuelle råvarer af dedikerede kokke, bagere og konditorer. Kig forbi! Kokkene står klar med smagsprøver, inspiration og gode råd.

Bestil hos os, så henter vi fisken til dig i Hanstholm!

NYHED: FRISK FISK HVER UGE PÅ NORDRE TOLDBOD

LÆS MERE OG BESTIL

Nyd dine indkøb i "SPISERIET"

I vores gourmetsupermarkeder på Nordre Toldbod og på ILLUM Rooftop kan du altid tage plads i Spiseriet og nyde dine indkøbte delikatesser, et glas vin eller en kop kaffe med udsigt over Københavns Havn eller byens tage.

Gå på opdagelse i hele vores sortiment, vælg præcis hvad du har lyst til, betal i kassen og tag derefter plads enten ude eller inde.

Du betaler naturligvis samme pris uanset om du tager dine indkøb med dig hjem eller vælger at nyde dem hos os.

Besøg Spiseriet og lad dig friste af delikatesser, måltidsløsninger, kokkenes tapas, snacks, læskedrikke, vin og meget mere!

Asparges fra Rungis markedet i Paris, hos Løgismose på Nordre Toldbod i København.

Frisk frugt og grønt

Vi har i en årrække to gange om ugen fyldt lastbilen fra markedet i Rungis udenfor Paris med det ypperste frugt og grønt, modnet på planten eller træet, og ikke i en container med ædelgas. Det meste af frugten afleverer vi på vejen hjem til en række gourmet-restauranter i København, men et stort udvalg kører vi til butikken på Nordre Toldbod.

Nyd for eksempel synet og smagen af de smukke, smagsrige tomater i forskellige farver fra Bretagne, som sælges både stykvis og i hele kasser af 3,5 kg. Eller lad hele ranker hvidløg af sorten Rosé med udmærkelsen Label Rouge fra Lautrec i Sydfrankrig, og sødmefulde, lyserøde Roschoff løg, der kun dyrkes omkring byen Roschoff i Bretagne, fremkalde trangen til fluks at udnytte deres unikke smag og aroma i køkkenet.

De søde sager faldbyder sig også, og blandt andet kan du finde store, saftige, hvide ferskner fra Korsika.

Hvad vi ikke henter i Paris, får vi flere gange om ugen frisk fra grønttorvet fra Rosengården, så du kan altid forvente et stort sortiment af frisk frugt.

Løgismose ost på Nordre Toldbod

Delikatesser, charcuteri og ost

Delikatesser
Vores delikatesseafdeling tilbyder charcuteri og oste af usædvanlig høj kvalitet. Hos Løgismose har vi et samarbejde med det franske forædlingsfirma Bordier, der sikrer, at vi udelukkende sælger oste, der er modnet til perfektion. Bordier modner ostene efter alle foreskrifter, hvad angår temperatur, lys og fugtighed.

Delikatessen er også hjemstedet for vores anmelderroste label rouge-klassificerede røgede laks. Denne laks tør vi godt kalde et af de bedste bud på en røget laks, overhovedet. Den laves efter vores egen opskrift, i Skotland, hvortil vi sender Løgismoses "hemmelige" krydderiblanding, og vores samarbejdspartner røger de velsmagende laks efter vores foreskrifter.

Desuden udbyder vi et begrænset, men velvalgt sortiment af frisk fisk, Løgismose østers og luksuriøse caviartyper fra Rossini. I løbet af året tilbyder vi ligeledes et afvekslende udvalg af friske grøntsager, som vi henter hos forskellige samarbejdspartnere, heriblandt fynske asparges, franske trøfler, danske bær mm.

Kolonial
Dertil kommer, at Løgismose har et stort udvalg af kolonialprodukter lige fra fransk marmelade på klementiner fra Korsika, over honning fra Anders Glob på Djursland eller chips fra England, til fremragende olier, eddiker samt pasta, ris, kaffe og te. Alt sammen bliver det hentet fra de bedste producenter, vi har kendskab til.

Så hvis du søger et specielt krydderi, en særlig marmelade eller noget helt tredje, så prøv at kigge i vores reoler. Som regel finder du det du søger, og måske falder du over noget, som du slet ikke vidste, at du havde brug for!

Løgismose vin på Nordre Toldbod

Vin og Fine Wine

Siden 1965 har vi hos Løgismose været på jagt efter Europas bedste vine, og vi har smagt, duftet og importeret kvalitetsvine direkte fra vinbønderne i de klassiske europæiske vindistrikter til de danske middagsborde. Det var Sven og Lene Grønlykke selv, der i 1960'erne kørte Europa tyndt og skabte de første spæde forbindelser til skønne afsidesliggende vingårde.

Vi er derfor som udgangspunktet specialiseret i vine fra de klassiske vindistrikter i Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland og Østrig. I dag er vores vinprofil dog mere bred, og vi sælger også vine fra fx Uruguay, Sydafrika, Chile, New Zealand og USA.

Vores tilgang til vin er enkel: Vinen skal passe til lejligheden. Løgismose leverer både vin til private, restauratører og erhvervskunder, og vi praler gerne af at du altid kan spørge os til råds om vin, hvad enten det er til maden, terrassen eller noget helt tredje.

Vores vinsortiment omfatter mere end 2.000 forskellige vine, og vi har altid en lang række flasker, som du er velkommen til at smage på, inden du beslutter dig.

Løgismose koldskål på Nordre Toldbod

Konditori og petit fours

Skønne råvarer til dessert
Også i vores bageri og dessertafdeling arbejdes der konsekvent med de bedste råvarer, der bl.a. inkluderer chokolader fra Valrhôna, polynesisk vanilje, marcipan fra Summerbird og gode økologiske mejeriprodukter.

Du kan altid forvente at finde et bredt udvalg af is, kager, dessertkager og godt brød i vores montre på Nordre Toldbod. Udvalget skifter fra uge til uge og i sæsonen lader vi os altid inspirere af bær og frugter fra de danske haver.

Løgismose tapas på Nordre Toldbod

Tapas

Gastronomisk legeplads
Kokkene hos Løgismose har udviklet en række små smagsoplevelser, du kan sammensætte efter lyst og sult til ét vidunderligt måltid, der med fordel kan nydes i fællesskab med familie og gode venner.

For kokkene er vores tapas en gastronomisk legeplads, hvor de kan få lov til at inspirere hinanden og lave skønne småretter af særligt gode råvarer, når de er maksimalt fyldt med smag. Derfor varieres tapas-sortimentet dagligt efter både sæsonen og kokkenes luner.

Løgismose trøfler på Nordre Toldbod

Specialiteter

Verdens bedste vand og most af de sødeste, danske æbler, det er blot nogle af de specialiteter, som du finder i vores sortiment. Hos Løgismose tror vi på, at når du skal forkæle dig selv eller dine gæster, så skal skålene fyldes og glassene skænkes med markedets bedste delikatesser.

Vi er konstant på jagt efter nye varianter af de bedste snacks, aromatiske kaffebønner og særlige te-varianter. Store, grønne oliven, sprøde chips med egerøget chili eller engelske, smørbagte cookies – alt sammen delikatesser, som du kan glæde dig selv eller andre med.

Du finder også vores sofistikerede drikke uden alkohol, der er lavet af juicer og hakkede friske frugter og bær, eller du kan lade dig friste af sicilianske olivenolier af håndplukkede, modne oliven, der sætter de vigtige gyldne dråber på din friske mozzarella.

Kig forbi og lad dig inspirere til stunderne lidt ud over det sædvanlige.

Løgismose henkogninger på Nordre Toldbod

Færdigretter og garniture

Velsmag i hverdagen
Vi ved godt, at tiden ikke altid er til at braisere og stege i timevis, men hvis du, ligesom os, gerne vil kunne sætte kvalitet og velsmag på bordet, selv på travle hverdage, så står vi klar til at hjælpe dig. For modsat mange af os, så har vores kokke rigelig tid til at kredse om den gode smag og røre i simregryden, så du blot skal række ud efter vores færdige hverdagsretter på hylden.

Boller i karry eller chili con carne er livretter for store og små, men du finder også coq au vin eller cassoulet til middagen lørdag aften. Hver uge komponerer vores kokke på Nordre Toldbod desuden ugens ret, som bliver sammensat efter sæsonens aktuelle råvarer og kokkenes humør. Hvad enten det er braiseret spoleben eller sensommer-gullasch, så er vi altid klar med en anbefaling på godt tilbehør og et passende valg i glasset.

Kontakt

Løgismose Vin, Mad & Delikatesser
Nordre Toldbod 16
1259 København K
Vis på kort

Tlf. (+45) 33 32 93 32
E-mail salg@lmfood.dk

Mandag-fredag: Kl. 10-19
Lørdag: Kl. 10-17
Søndag: lukket

Gratis parkering foran butikken i 1 time