RÅVAREFOKUS
Bliv klogere på alle de gode råvare i artiklerne fra Klub Løgismose magasinet
RÅVAREFOKUS
Naturens konfekt: Svesker
Svesken på disken – hvornår har du sidst fået en rigtig god sveske?
RÅVAREFOKUS
Majs – fra verdensmark til sommerbord
Læs med og bliv klogere på den mest producerede kornsort i verden og den mest skjulte ingrediens i vores fødevaresystem.
RÅVAREFOKUS
Rødderne
De vokser under jorden og når først de trækkes op i efteråret og ser dagens lys, har de ganske meget at byde på.
RÅVAREFOKUS
Ramsløg & andet grønt guld
De vilde hvidløg i skovbunden, spæde bøgeblade, skvalderkål og løvstikke – en spiselig påmindelse om, at foråret er på vej.
RÅVAREFOKUS
Vildt
1. september indledes vildtsæsonen, hvis helt exceptionelle råvarer rangerer højt, især hos kokke.
RÅVAREFOKUS
Østers
Østers er en klassiker nytårsaften, og netop i de kolde måneder, er den på sit højeste smagsmæssigt