RÅVAREFOKUS
Bliv klogere på alle de gode råvare i artiklerne fra Klub Løgismose magasinet
RÅVAREFOKUS
Naturens konfekt: Svesker
Svesken på disken – hvornår har du sidst fået en rigtig god sveske?
RÅVAREFOKUS
Majs – fra verdensmark til sommerbord
Læs med og bliv klogere på den mest producerede kornsort i verden og den mest skjulte ingrediens i vores fødevaresystem.
RÅVAREFOKUS
Rødderne
De vokser under jorden og når først de trækkes op i efteråret og ser dagens lys, har de ganske meget at byde på.
RÅVAREFOKUS
Ramsløg & andet grønt guld
De vilde hvidløg i skovbunden, spæde bøgeblade, skvalderkål og løvstikke – en spiselig påmindelse om, at foråret er på vej.
RÅVAREFOKUS
Vildt
1. september indledes vildtsæsonen, hvis helt exceptionelle råvarer rangerer højt, især hos kokke.