Østers
23 resultater
Bocuse d'Or kokkens nytårsøsters
“Når du vælger østers, er det vigtigste, at de er f...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Østersceviche med koriander og sprøde ris
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i en citrusmarinade, der sålede...
Østers med gazpacho
Gazpacho er en kold grøntsagssuppe, der stammer fr...
Boblende østers
En mundfuld af havets guld og brusende bobler – mere ...
Østers med råsyltede havtorn og puffede ris
Østers med friteret brødkrumme
Sommersalat med østers- og stikkelsbærvinaigrette
Magnus' skønne bud på sommersalaten til sommerens mange langbordsmiddage.
Østers siges at ...
Grillede østers med kryddersmør
De mineralske skaldyr kan nog...
Østers med urter
Østers i røget univers
Tre varme østersserveringer - Pocherede, gratinerede og friterede østers
Salat af varmrøget laks, østers og grønne sager
Østers i mineralsk univers
Plat de fruits de mer grillés - Grillet skaldyrsfad
Plat de fruits de mer – overdådighed i en servering og nu her i vores kokkes sommerlige nyfortolk...
Gratinerede østers
Østers har alle dage en klassiker hos Løgismose – hvad end den er rå eller gratineret. Fine de C...
Østers med tomatconcassé eller ponzusauce
Østers med garniture
Tilbehør til østers
Østers ”Label rouge” med kulrøget olie
Her får du Thomas Hermans bud på en enkel og raffineret østersservering; han holder nemlig meget ...