Den hurtige marinade til gris på grillen
Du kan med fordel marinere kødet dagen før for at opnå en dybere smag. Denne opskrift passer til næsten alle udskæringer af gris.
Ingredienser
- 1 dl olivenolie
- 1 tsk røget paprika
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk hakket frisk rosmarin
- 1 spsk citronsaft
- ½ tsk Piment d’Espelette
- 1 tsk akaciehonning
- 1 tsk havsalt
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Bland alle ingredienser i en skål til en ensartet masse. Skær evt. små snit i kødet og pensl med marinaden.
Step 2.
Lad kødet trække minimum 1 time på køl og grill ved indirekte varme, så kødet ikke branker.
Tip
Find noget af verdens bedste svinekød fra sortfodsgris; Pata Negra Iberico i Bellota-kvalitet, i vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...