Vintermysli
med tørret frugt og nødder
Ingredienser
- 100 g honning
- ½ dl vindruekerneolie
- 350 g havregryn
- 50 g hørfrø
- 50 g kokosflager
- 100 g græskarkerner
- 50 g hasselnødder
- 50 g pinjekerner
- 50 g tørrede tranebær
- 100 g sultana rosiner eller jumbo rosiner
- 100 g tørrede abrikoser , skåret i grove tern
Sådan gør du
Step 1.
Varm honning og vindruekerneolie i en stor gryde, pas på, at massen ikke begynder at koge. Vend gryn, frø, kerner og nødder i. Fordel blandingen i en bradepande og lad den bage gylden i ovnen ved 160 grader i ca. 15 minutter. Vend lidt rundt i blandingen med jævne mellemrum.
Step 2.
Tag bradepanden ud af ovnen, når det hele er let ristet, og vend derefter frugterne i. Afkøl myslien og hæld den på glas.
Andre forslag
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.