Syltede hvide asparges
Skønt tilbehør til vildt-serveringer, fjerkræ og fisk
Ingredienser
- Syltede hvide asparges
- 8 stk hvide asparges
- ½ liter vand
- ½ liter eddike
- 150 g sukker
- 10 stk hele sorte peberkorn
- 1 stk laurbærblad
- 1 tsk fint salt
Sådan gør du
Sådan gør du
Skræl de hvide asparges og knæk enden af.
Salt aspargesene i ca. 1 time før de kommes i et sylteglas.
Lav en eddikelage af vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbærblad og hæld den over aspargesene mens den stadig er varm.
Forsegl sylteglasset og lad dem køle af på køkkenbordet.
Tip
Opbevar dem for en sikkerheds skyld på køl. De holder 4-6 måneder.
Andre forslag
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...