30/9/2019
|
Magasin 8 2019
Stikkelsbærkompot
Prøv konditorens syrlige kompot af stikkelsbær til gedeostene og nyd samspillet mellem ostens fedmefulde konsistens og smag og kompottens friske syre.
Ingredienser
- 250 g stikkelsbær
- 60 g sukker
- Vand
Sådan gør du
Step 1.
Stikkelsbær puttes i en kasserolle og vand tilsættes til det dækker bunden af kasserollen.
Step 2.
Koges under låg ved svag varme til stikkelsbærrene er bløde. Hold øje med farven, den skal forblive grøn. Blend bærrene og tilsæt sukkeret.
Step 3.
Hæld kompotten på skoldede glas, som opbevares i køleskabet.
Tip
Servér kompotten til ostebordet
Andre forslag
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
