Rabarberkompot
Rabarber og vanilje – den perfekte kombination. Brug den ved morgenbordet som marmelade eller som tilbehør til kylling.
Ingredienser
- 1 kg rensede rabarber
- 200 g sukker
- 1 stk polynesisk vaniljestang
- ½ dl vand
Sådan gør du
Step 1
Fyld alle ingredienserne i en gryde og lad det koge ca. 1 time til det falder sammen. Stil det på køl til det skal bruges.
Step 2
Hæld kompotten på atamon-skyllede glas – det kan fint holde sig 10-14 dage.
Tip
Den klassiske rabarberkompot kan med fordel pimpes op med frisk ingefær.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Sveskehapsere
Kasper kastede sig over svesken og kreerede en konfektkage så intens, den tryller smilet frem sel...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.