31/1/2021
|
Magasin 1 2021
Pizza Quattro Formaggi
Lad de italienske vine fylde glassene når der serveres varme, ostespækkede pizzaer hvor ikke meget andet end oste af højeste kvalitet mødes på den lette pizzadej. Gør dig selv den tjeneste at købe oste af højeste kvalitet du nænner; med så få ingredienser er det dét, der gør forskellen!
Ingredienser
- Dej
- 15 g gær
- ½ l lunkent vand
- 500 g Løgismose Tipo 00 mel hvedemel
- 200 g fin durumhvede
- 1 spsk salt
- 2 spsk olivenolie
- Fyld
- Blåskimmelost
- Mozzarella
- Emmentaler
- Rødkit
- 1 bundt frisk basilikum
- 1 glas god tomatsauce
Sådan gør du
Step 1.
Opløs gæren i det lunkne vand og kom alle ingredienser i røreskålen. Kør hurtigt dejen sammen, til den er glat og smidig. Lad den herefter hæve på køkkenbordet i ca. 1 time. Hvis du har god tid, bliver den bedre af at stå natten over på køl.
Step 2.
Forvarm din ovn til 280 °C eller endnu varmere hvis du kan. Har du en pizzasten kan denne varme med, ellers vend en bageplade på hovedet i ovnen og lad den varme med.
Step 3.
Imens dejen hæver, skylles basilikum og plukkes i mindre buketter. De forskellige oste skæres i mindre tern.
Step 4.
Rul dejen tyndt ud til den størrelse, der passer dig, og placér pizzaen på bagepapir.
Step 5.
Fordel tomatsaucen på pizzabunden og drys alle ostene-ternene ovenpå tomatsaucen.
Step 6.
Placér pizzaen på den varme pizzasten eller bageplade. Bag ca. 8-10 min, til osten er gylden på toppen og dejen er sprød.
Servér pizzaen med de friske basilikumbuketter på toppen. BUON APPETITO!
Tip
Find altid et godt udvalg af de bedste oste fra Frankrig, Italien og Danmark i butikken på Nordre Toldbod.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.