Mad til mortensaften
17 resultater
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Løgismose kokkens opskrift på berberiand
Her får du Løgismose kokkens opskrift på den perfekte andesteg af frilandsberberiand. En opskrift...
Flæskesteg med sprød svær, kartofler og brun sovs
Lad vores kok guide dig til en mør og saftig flæsk...
Den perfekte juleand & andesauce
Sauce til and og flæskesteg
Få opskriften fra kokkene på Nordre Toldbod.
Stegt andebryst med bagt græskar og ferskner
Til de nært forstående højtider er helstegt and en...
Helstegt canette
Løgismose frilandscanette er en fiks, ung berberi-hunand, som lever udenfor fra morgen til aften ...
Vildt-pâté med gråand og fasan
En rigtig efterårs-pâté med fasan, andelever og gråand, som får smukt modspil af Cognac og varme ...
Svampetoast med røget andebryst
Gråand i rødbede-symbiose
Der er noget utrolig tilfredsstillende ved at bruge rub og stub af en råvare. I denne opskrift få...
Juleand med et tvist
For de fleste laves juleanden, de brunede kartofler og saucen på samme måde hvert år, og der skal...
Flamberede figner med creme chantilly
En delikat, næsten luksuriøs og ikke mindst nem efterårs- og vinterdessert med friske figner.
...Pæretærte
De søde og sprøde pærer er i sæson netop nu og vi kan derfor varmt anbefale at lade pærerne indgå...
Grillet andebryst med rødbeder, hindbær og blommer
En oplagt sensommerret med masser af sødme, fylde og dybde. Både and og rødbeder skal på grillen,...