Løgismose i Netto
Hvedeotto med Karl Johan svampe og vinterkål
Ingredienser
- 1 glas Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe
- 35 g Løgismose smør
- 50 g parmesan
- ½ stk citron skal herfra
- 25 g persille
- 300 g blandet kål (grønkål, rosenkål, glaskål og hvidkål)
- ¼ dl olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Hvedekernerne med lage varmes i en gryde. Tilsæt revet parmesan, smør, evt. lidt vand og varm det hele godt igennem. Smag til med salt, peber, og hakket persille. Skær kålen ud i ensartede stykker og steg dem i olivenolie på en varm pande. Smag til med citronskal, salt og peber.
Step 2.
Anret hvedeottoen i bunden af en tallerken og fordel de forskellige kålstykker henover. Riv til sidst en fornuftig mængde parmesan ud over retten.
Tip
Mangler du vin til maden? Løgismose Hvid No. 01 passer alletiders til denne ret.
Andre forslag
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sprøde svær, søde kastanjer og surkål
Efteråret i det sydlige Tyskland kalder på kraftfulde smage og tid til fordybelse om bordet.
...Strudel med græskar og salattern
Kürbisstrudel er en klassisk østrigsk efterårsvariant af salatost, en cremet ost, der smelter let...
Gratin Dauphinois og koteletter af dyreryg
Gratin Dauphinois – luksusudgaven af flødekartofler – fra det sydøstlige Frankrig får dybde af ef...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...