18/1/2024
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose falafelfars
- 4 stk pitabrød
- 2 stk avocadoer
- 4 stk små skoleagurker
- 1 stk rød chili
- 2 stk lime
- 1 håndfuld hakket koriander
- Lidt Løgismose creme fraiche 18%
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1
Agurkerne skæres igennem på langs, smøres med lidt olie og lægges på en brandvarm pande i ca. 3 min. til den har fået farve. Krydres med salt og peber og sættes til side på en tallerken.
Step 2
Falafel steges enten i friture eller på panden ved middelvarme i ca. 10-15 min.
Step 3
Avocado, chili, koriander og lime skæres ud.
Step 4
Pitabrødene varmes i ovnen efter anvisning på pakken.
Step 5
Anret det hele i små skåle, og sæt det på bordet, så familien selv kan samle sit eget pitabrød. Servér med creme fraiche på toppen.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.