3/4/2019
|
Løgismose i Netto
Grillet Ribeye
med BBQ-sauce og syltede løg
Ingredienser
- Ribeye
- 4 stk ribeye , a ca. 250 g
- ¼ glas BBQ-sauce
- Olie og smør til stegning
- Salt og peber
- Syltede løg
- 400 g løg , delt i skaller og både
- 1 dl sherryeddike
- 1 dl sukker
- 1 dl vand
- Frisk timian og rosmarin
Sådan gør du
Syltede løg
Step 1. Løgene blancheres kort i saltet vand og nedkøles straks herefter.
Step 2. Kog en lage af de øvrige ingredienser og læg løgne heri.
Step 3. De skal sylte minimum en time – gerne mere. Løgene kan med fordel laves dagen før.
Ribeye
Step 1. Bøfferne krydres med salt og peber og steges medium rare (eller efter behag) på en pande med olie, smør, rosmarin- og timiankviste.
Step 2. Lad herefter kødet trække 5 minutter.
Step 3. Pensl bøfferne på begge sider med BBQ-saucen og brænd siderne let med en brænder, eller grill dem ved høj varme på en grillpande eller i ovn.
Anretning
Step 1. Løgne lunes i lagen lige inden servering.
Step 2. Læg bøffen på hver sin tallerken.
Step 3. Herpå laves en luftig salat af de lune syltede løg.
Step 4. Bøffen kan serveres med stort set alle typer af kartofler og sauce.
Step 5. Vi anbefaler at du spiser den som den er, men smager også fortrinligt med en god rødvinssauce og en form for stegt kartoffel.
Andre forslag
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sprøde svær, søde kastanjer og surkål
Efteråret i det sydlige Tyskland kalder på kraftfulde smage og tid til fordybelse om bordet.
...Strudel med græskar og salattern
Kürbisstrudel er en klassisk østrigsk efterårsvariant af salatost, en cremet ost, der smelter let...
Gratin Dauphinois og koteletter af dyreryg
Gratin Dauphinois – luksusudgaven af flødekartofler – fra det sydøstlige Frankrig får dybde af ef...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...