Gourmet hotdog
Med kantarelremoulade, bagte blommetomater og sprøde løgringe
Ingredienser
- 5 stk gode pølser
- 5 stk pølsebrød af god kvalitet
- 5 stk blommetomater
- 1 kvist frisk timian
- 1 kvist frisk rosmarin
- 1 stk løg
- 1 stk æg
- 2 spsk Løgismose hvedemel
- 2 spsk rasp
- Vindruekerneolie til fritering af løgringe
- Kantarelremoulade
- 100 g kantereller
- 5 dl vindruekerneolie
- 2 stk pasteuriseret æggeblomme
- 1 spsk sennep
- ½ dl hvidvinseddike
- 1 spsk hakkede kapers
- 1 spsk hakkede cornichoner
- 1 spsk hakkede skalotteløg
- Karse til pynt
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Bagte blommetomater
Step 1. Skær tomaterne i skiver og krydder dem med timian, rosmarin, sukker, salt og peber. Herefter lægges de i et lille ovnfast fad og bage møre ved ca. 120 gr.
Sprøde løgringe
Step 1. Brug et så lille løg som muligt, gerne et skalotteløg. Skær løget i tynde skiver og tryk ringene ud, hvorefter de paneres i mel, æg og rasp. Steg dem sprøde og gyldne i vindruekerneolie. Krydder med salt og peber.
Kantarelremoulade
Step 1. Kog de rensede kantareller i 5 dl. vindruekerneolie ved svag varme i ca. 20 – 25 min. Olien må kun lige simre. Olien med svampene i stilles til afkøling. Når svampe og olie er blevet helt koldt, tages svampene op og hakkes fint og stilles til side.
Step 2. Nu laves selve mayonnaisen. Pisk æggeblommer, sennep og eddike sammen. Tilsæt kantarel olien lidt ad gangen mens der konstant piskes, til den får en tyk konsistens. Bliver den for tyk kan den spædes med en smule vand. Tilsæt så de hakkede kantareller, løg, kapers og cornichoner.
Step 3. Smag til med salt og peber og lidt frisk hakke karse.
Tip
Bag selv nogle sprøde pølsebrød eller find nogle af god kvalitet.
Andre forslag
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...