Mad til mortensaften
22 resultater
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Løgismose kokkens opskrift på berberiand
Her får du Løgismose kokkens opskrift på den perfekte andesteg af frilandsberberiand. En opskrift...
Gammeldags æblekage
Når grenene på de krogede æbletræer er tunge med æ...
Flæskesteg med sprød svær, kartofler og brun sovs
Lad vores kok guide dig til en mør og saftig flæsk...
Den perfekte juleand & andesauce
Sauce til and og flæskesteg
Få opskriften fra kokkene på Nordre Toldbod.
Stegt andebryst med bagt græskar og ferskner
Til de nært forstående højtider er helstegt and en...
Helstegt canette
Løgismose frilandscanette er en fiks, ung berberi-hunand, som lever udenfor fra morgen til aften ...
Pære i portvin med Creme Sabayonne og kattetunger
Smuk ser den ud, frydefuld smager den og nem er den at lave – what is not to like!
Sabayon...
Vildt-pâté med gråand og fasan
En rigtig efterårs-pâté med fasan, andelever og gråand, som får smukt modspil af Cognac og varme ...
Svampetoast med røget andebryst
Gråand i rødbede-symbiose
Der er noget utrolig tilfredsstillende ved at bruge rub og stub af en råvare. I denne opskrift få...
Juleand med et tvist
For de fleste laves juleanden, de brunede kartofler og saucen på samme måde hvert år, og der skal...
Flamberede figner med creme chantilly
En delikat, næsten luksuriøs og ikke mindst nem efterårs- og vinterdessert med friske figner.
...Bagte fyldte æbler
Vi er så heldige, at vi i Danmark vælter os i nogle af verdens bedste æbler hele efteråret og lan...
Pære Belle Helene
De søde og sprøde pærer er i sæson fra september til oktober – og vi kan varmt anbefale at lade p...
Pæretærte
De søde og sprøde pærer er i sæson netop nu og vi kan derfor varmt anbefale at lade pærerne indgå...
Grillet andebryst med rødbeder, hindbær og blommer
En oplagt sensommerret med masser af sødme, fylde og dybde. Både and og rødbeder skal på grillen,...
Æble-svesketilbehør til andesteg
En god grundopskrift på tilbehør til and.
Æbler og svesker hjælper både til at holde på kø...