1/10/2021
|
Magasin 8 2021
Løgismose lørdagskylling
Lørdagskyllingen hittede i den grad i 80’erne. I dag har den stort set taget hele ugen med storm. Det giver mening – især, når grundmaterialet er vores franske, fritlevende kylling.
Ingredienser
- Løgismose lørdagskylling
- 1 hel Løgismose kylling , delt i 8 stykker (kan købes på Føtex.dk eller i alle Netto-butikker)
- 100 g Salsa macha
- 1200 g blandede grøntsager , f.eks. kartofler, peberfrugt, løg, jordskokker m.fl.
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
Sådan gør du
Del kyllingen i 8 stykker og smør den ind i Salsa macha.
Bag den i et ildfastfad i varmluftsovn ved 200 °C i ca. 35 minutter.
Bag grøntsager vendt med olivenolie, salt og peber i ca. 45 minutter i et andet ildfast.
Servér det hele med groft brød og en grøn salat vendt med klassisk vinaigrette.
Andre forslag
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.