Kyllingepostej
Med bacon og hasselnødder
Ingredienser
- 300 g kyllingelever
 - 200 g hakket flæsk
 - 150 g bacon
 - 1 stk løg
 - 2 fed hvidløg
 - 2 kviste frisk timian
 - 1 kvist frisk rosmarin
 - 4 spsk Løgismose hvedemel
 - 2 stk æg
 - ¾ dl Løgismose piskefløde
 - ¾ dl Cognac
 - 100 g hasselnødder uden skal
 - Salt og friskkværnet peber
 
Sådan gør du
Step 1.
Hak kyllingeleveren fint, og skær baconen I små tern. Bland lever og bacon med det hakkede kød.
Step 2.
Hak løg, hvidløg og krydderurter fint, og kom det i kødblandingen sammen med melet, salt og peber.
Step 3.
Rør æggene i ét ad gangen og tilsæt til sidst fløde og cognac.
Step 4.
Hak hasselnødderne groft og vend dem i blandingen, og kom den i en smurt form med låg, og bag ved 200 °C i ca. 1 time og 15 minutter.
Step 5.
Server kyllingepostejen kold, gerne dagen efter, hvor den kan skæres I skiver.
Andre forslag
Hønsesalat i forklædning
Hønsesalat i forklædning – her i en lun og friskere udgave med rygeost.
Fynsk rygeostsalat
Rygeost er for nogle, især mange yngre, en glemt råvare – desværre, for dens syrlige, milde og røged...
Karrysild
Klassikeren på det veldækkede frokostbord.
Stegte kryddersild med æble og tomat
Sild til julefrokosten.