Konditorens knækbrød
Spækket med kerner og velsmag.
Ingredienser
- 200 g Løgismose hvedemel
- 200 g Løgismose rugmel
- 100 g havregryn
- 120 g sesamfrø
- 150 g hørfrø
- 130 g græskarkerner
- 20 g havsalt
- 2 tsk bagepulver
- 4 dl vand
- 2½ dl vindruekerneolie
Sådan gør du
Step 1.
Rør alle ingredienser godt sammen. Stil massen på køl en times tid.
Step 2.
Rul massen ud på en bageplade og bag den ved 165 °C i ca. 20 min.
Step 3.
Lad knækbrødet køle af og knæk det i passende stykker. Gem knækbrødene i en lufttæt dåse.
Andre forslag
Bocuse d'Or kokkens nytårsøsters
“Når du vælger østers, er det vigtigste, at de er f...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...