Hjemmelavet knækbrød
Ingredienser
- 1 dl havregryn
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl hørfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl græskarkerner
- 1½ dl Løgismose rugmel
- 2 dl Løgismose hvedemel
- 2 dl vand
- 1½ dl vindruekerneolie
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk groft flagesalt
Sådan gør du
Step 1.
Rør alle ingredienser godt sammen på røremaskinen. Del dejen i tre lige store stykker og rul dem tyndt ud. Det er en god idé at gøre dette imellem to stykker bagepapir.
Step 2.
Rul dejen så tyndt, at hvert af de tre stykker fylder en bageplade. Skær herefter dejen ud i de ønskede former og størrelser, f.eks. kvadrater eller rektangler.
Step 3.
Bag knækbrødet i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 10-15 minutter.
Andre forslag
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...