Græskarsuppe
Med sprøde græskarkerner og bacon fra Ømands
Ingredienser
- 500 g hokkaidogræskar (andre sorter kan også sagtens bruges)
- 50 g løg
- 40 g frisk ingefær
- ½ stk chili
- 1 fed hvidløg
- 2 stk lime saft herfra
- 2 dl hvidvin
- 2 dl kokosmælk
- Salt
- God bacon (rigeligt)
- græskarkerner
Sådan gør du
Step 1.
Steg græskar, løg, ingefær, chili og hvidløg af i en gryde i ca. 15 minutter.
Step 2.
Skru ned for varmen og tilsæt hvidvin og kokosmælk. Lad det koge til alt er helt mørt.
Step 3.
Køl suppen af til den er lun og blend det hele til en ensartet masse. Smag til med salt og limesaft.
Step 4.
Rist græskarkerner på en tør pande og steg dernæst baconen til den er sprød.
Tip
Servér suppen med godt brød til.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...