Frisk ærtesalsa
Smagen af sommer.
Ingredienser
- 4 håndfulde friskbælgede ærter
- 1 tsk hakket mynte
- ½ tsk hakket løvstikke
- 2 spsk god olivenolie
- 1 håndfuld forårsløg , hakket meget fint
- ½ stk citron revet skal herfra
- 1 tsk hakket grøn chili
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Hak alle ingredienser groft i hånden, og vend dem sammen. Lad dem trække på køl 1 times tid inden servering.
Step 2.
Servér salsaen til stort set al sommermad, du kan forestille dig.
Andre forslag
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...