• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Forretter

Lav en forret der gør indtryk! Stor opskriftsamling på delikate gourmet forretter. Nyd god kvalitet på tallerkenen.

Forretter

Stenbiderrogn er en klassiker på tallerkenen i foråret. Når vi længere ind i foråret kalder asparges, hvide som grønne og gerne med sauce mousseline eller pocherede vagtelæg. Rejecocktail med nypillede fjordrejer på en bund af avocadomousse vil heller ikke være dumt at ligge ud med.

I juni, juli og august skal retterne naturligvis smage af sol. Servér siciliansk klassiker, caponata med solmodne tomater, oliven og sardiner eller grillede små makreller eller gratinerede knivmuslinger. Skal det være grønt, så servér let sommersalat med rygeost og radiser.

I efteråret servér da – til stor glæde for gourmanden – ­en smagsbombe af en jomfruhummerbisque eller hold det klassisk med røgede laks med rygeost.

Når vi runder årets koldest måneder, hvor havene er koldest, er forholdene gunstige for blåmuslinger, østers, torsk, torskerogn mm. Gratinér østers eller servér rimet torsk.