Dessert
95 resultater
Klassisk cheesecake på bund af nødder og nougat med friske bær
Enkel og klassisk men ikke desto mindre en lille bid af lykke på årets sidste aften – for i denne...
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Forårsbombe af vaniljeparfait, rabarber og pistacienødder
Med foråret og sommerens lunere temperaturer kommer lysten til is og selvom Hjem-Is-bilens klokke...
Jordbærtrifli med hvid chokoladecreme, basilikum og knas
Sødmefyldte jordbær, cremet fløde og kammerjunkere...
Marcipankugler
Julekonfekt
Pære i portvin med Creme Sabayonne og kattetunger
Smuk ser den ud, frydefuld smager den og nem er den at lave – what is not to like! Sabayonne – Zaba...
Svampet chokolade-kastanjekage
Blød, svampet og med noter af kakao og nødder - en rigtig dejlig efterårskage.
Gâteau au fromage blanc
Vi kender den fra New York med flødeost og kiksebund og fra Baskerlandet med den let brændte top. Os...
Brombærtærte med frangipane
På fransk tarte frangipane aux mûres. Med andre ord brombærtærte med sprød crust, marcipanbund (f...
Stikkelsbærgrød
Fløjlsblød stikkelsbærgrød med let pisket flødeskum. Er der hedebølge over sommerlandet, kan grøden ...
Koldskålsmousse
Vores mormorkoldskål kan meget mere end at blive serveret i en dyb skål. Lad koldskålen give smag og...
Quatre-quarts aux pruneaux
Har du besøgt den franske nordkyst, nærmere bestemt Bretagne, har du formentlig smagt på denne simpl...
Panforte - Kagen til hele julemåneden
Panforte betyder ”stærkt brød” på italiensk, og navnet gør da også kagen en bjørnetjeneste, da både ...
Agen-svesker i Armagnac med chokolademousse og franske vafler
Årets sidste aften kalder på sus og dus. Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vore...
Klassisk fransk æbletærte
Vi har i Danmark muligvis verdens bedste æbler, og hvad er meget herligere end at nyde dem i en klas...
Flaugnarde med brombær
Sandsynligvis fordi den er så hurtig og enkel at lave, er flaugnarde, der her er bagt med brombær, b...
Tærte på sommerens bær
Modne nordiske sommerbær er noget ganske særligt. Vores klima gør, at bær og frugter udvikler sig en...
Mandelpandekager med råcreme og bær
Pandekagen daterer mere end 500 år tilbage og opstod efter sigende i forbindelse med de 40 dages fas...
Jordbær Romanof
Sødmefyldt, sommerspækket sommerdessert, hvor jordbær marineres i Cointreau og appelsinsaft og se...
Olivenoliekage
For de fleste er olivenolien nok primært et indslag i det salte køkken, men faktisk har de bitre oli...
Kærnemælkskoldskål
Traditionen med at spise koldskål går langt tilbage i vores historie, oprindeligt var koldskål la...
Summerbird Amber-mousse
Summerbirds Amber-chokolade er nærmest ikonisk, i hvert fald er den et af Summerbirds mest populære ...
Citronfromage
Citroner er et af det grønne spisekammers mest alsidige frugter og de syrlige, smukt gule citroner k...
Calvadosdessert
Calvados passer perfekt i det søde køkken og særligt i denne kombination af gammel - dags æblekage o...
Champagnesorbet
Isproducenten Kødbyens Is, som er en af vores trofaste leverandører i butikken på Nordre Toldbod, ko...
Årets nytårsdessert med brownie, chokolademousse og hindbær
Intens browniebund med mælkechokolade-mousse, hindbær-hibiscusglaze og sprød topping af Summerbird h...
Flamberede figner med creme chantilly
En delikat, næsten luksuriøs og ikke mindst nem efterårs- og vinter- dessert med friske figner. Fign...
Bagte fyldte æbler
Vi er så heldige, at vi i Danmark vælter os i nogle af verdens bedste æbler hele efteråret og langt ...
Brombær-fragilité
Til denne opskrift rulles fragilitébunden sammen omkring brombærcremen, men betragt fragilité-opskri...
Blåbærgrød med letpisket fløde og ristede mandler
Tag de mørke bær under kærlig behandling med denne grød, som her serveres som dessert med letpisket ...
Frys-selv-is med skyr
Denne simple is er super nem at lave og vækker stor begejstring hos store som små.
Ferskner med hindbær, piemontehasselnødder og cremet vaniljeis
Her får du michelinkok og grundlægger af Jacob & Jakob Icecream Jakob de Neergaads opskrift på fer...
Rabarbersoufflé og sorbet
Der findes næppe nogen dessert, som indeholder flere myter end soufflé og om, hvor svært det er at l...
Rabarber-panna cotta
Servér den sommerlige panna cotta som den søde afslutning på en god middag, gerne med et glas velt...