30/6/2020
|
Løgismose i Netto
Confiteret andelår på grillen - med salat grillet sommergrønt
Løgismose confiteret andelår er saftige andelår fra franske frilands-Berberi-ænder. Her sammen med grønt, som tilberedt på grillen tilføres dybde og umami. Du kan bruge dine favoritgrøntsager, men et godt råd lyder, at dem i sæson er de bedste.
Ingredienser
- 2 Løgismose confiterede andelår
- 10 gulerødder , nye og små
- 6 forårsløg
- 10 asparges
- 1 hjertesalat , delt på langs
- 2 spsk mandler , ristede og finthakket
- 3 spsk persille , finthakket
- Hvidløg, citron, salt og peber
Sådan gør du
Step 1.
Vend 2/3 af den hakkede persille med hakkede mandler med olivenolie og smag til med salt, peber, lidt revet hvidløg og citron til du har en dejlig chunky dressing med skarphed.
Step 2.
Grill andelårene sprøde over indirekte ild til skindet er sprødt og kødet er blødt og mørt.
Step 3.
Vend de rensede grøntsager i et par dråber olivenolie og grill dem til de har fået farve. Krydr med salt og peber.
Step 4.
Anret grøntsagerne på tallerkener, dryp med dressing og afslut med hakket persille.
Step 5.
Servér de sprøde andelår til salaten og spis med det samme.
Andre forslag
Andelår, puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...