1/11/2022
|
Magasin 7 2022
Chokoladetrøfler med cognac
Ingen jul uden julekonfekt – særligt ikke når konfekten er hjemmelavet, chokolademættet og fløjlsblød.
Prøv vores konditors opskrift på chokoladetrøfler og servér dem på de konfektfyldte fade hele december – gerne med et lille glas Portvin til og du vil modtage applaus fra dine juleglade gæster.
Ingredienser
- 250 g mørk chokolade kakaoprocent efter smag
- 20 g Løgismose smør
- 100 ml Løgismose piskefløde
- 50 ml cognac
- Flormelis
Sådan gør du
Step 1
Kom smør og fløde i en gryde. Varm igennem, men uden at det bringes i kog.
Step 2
Knæk chokoladen i små stykker og læg i en skål. Hæld den varme blanding over chokoladen, og kom Cognac i, og rør rundt. Afkøl.
Step 3
Pisk den let afkølede blandingen med et piskeris, kun således at den bliver lidt lysere.
Step 4
Form trøflerne til en kugle med en teske, og rul dem i flormelis.
Tip
Stil dem i køleskabet, hvor de kan holde sig i ca. en uge.
Andre forslag
Choux au craquelin med appelsinmarmelade og vaniljeis
Vores økologiske sødmælk, fløde, smør og appelsinm...
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Andebryst med glaserede rødbeder, bitre salater & solbærvinaigrette
Har du prøvet at tilberede grøntsager, som rødbeder...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Sveskehapsere
Kasper kastede sig over svesken og kreerede en konfektkage så intens, den tryller smilet frem sel...
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...