• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Et Umage Par

Da Løgismose og Netto begyndte at arbejde tæt sammen, var der nok mange, der undrede sig. En gourmetkonge og en lavpriskæde hånd i hånd – hvad skulle der komme ud af det? Her godt 10 år senere kender de fleste danskere resultatet.

Læs om et umage par

MÆLK MED GOD SAMVITTIGHED

Nu kan du drikke al vores mælk anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og med 3 dyrevelfærds-hjerter, fra bæredygtige kartoner. Al vores mejeri har nu smidt plastskruelåget og modtaget en ISCC-mærkning for bæredygtig emballage.

Løgismose mælk

Bag med Løgismose

Dyk ned i vores bageunivers – bliv klogere på vores otte økologiske meltyper, hvordan de fremstilles og find masser af tips og tricks samt opskrifter på kager og bagværk.

Bliv inspireret her

Løgismose kyllingen

Løgismose kyllingen er opvokset ved foden af Pyrenæerne og lever i fuld frihed. Den bærer det franske Label Rouge mærke og er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

Læs mere

­3 opskrifter med Løgismose kyllingen

­

­

TESTVINDER I POLITIKEN

''Den er elegant og har lidt bitterhed, men en god balance. Hvis du køber oliven på din ferie, forventer du en oliven som den her. De her vil være gode til madlavning også, sammen med fisk for eksempel.'' - Fabio Mazzon, Politiken.

Læs mere

­

Topanmeldt Løgismosevin

Lavet i samarbejde med troldmanden Michel Gassier som fra sit domicil udenfor Costières de Nîmes i Sydfrankrig.

Læs mere her

Tag en slurk af sommeren

Blandet rød saft

Vi har valgt økologiske hindbær, brombær og ribs som base til vores blandede røde saft. Brombærrene giver saften en mild smag af vanilje, hindbærrene bidrager med sødme og ribsene bringer syre og parfume. Efterfølgende er saften smagt til med æble og farin – alt sammen får det saften til at minde om gamle dage.

Læs mere om saften her

­