Smagen af jul på flaske
Julen smager bedst, når der er lidt for meget af det gode. Derfor inviterer vi dig denne vinter til at opleve fem forskellige slags gløgg - med og uden alkohol.
En vin til julens søde stunder
Med noter af tørrede frugter – især rosiner og svesker – samt et strejf af nødder og karamel er Løgismose 10 års portvin ikke skabt til at samle støv i skabet, men til at give lyst til et lille glas, enten til ost, vinterdesserten, risalamanden eller bare som hyggeligt selskab i sig selv.
INGEN JUL UDEN SMÅKAGER
Og de skal være bagt med rigeligt smør, mandler og varme krydderier. Vaniljekranse, brunkager og pebernødder er vores bud på årets julebag. De er bagt med stor omhu og respekt for det gamle håndværk. De er økologiske, sprøde og en himmerigsmundfuld – særligt efter en frisk gåtur i det kolde vejr sammen med et varmt glas gløgg.
Sauce rørt i Løgismose køkken på Fyn
Løgismose saucer er kulminationen på flere års intenst arbejde mellem vores kokke og gastronomiske mandskab. Målet har været at skabe smagen og oplevelsen af hjemmerørt sauce. Og nu kan du både lægge vores økologiske bearnaise og mornaysauce i kurven, når du handler i Netto. Psst ... de står på køl, og ikke blandt konserves, som du ellers er vant til.
GLADE OG SUNDE KØER GIVER BEDRE MÆLK
Den rene mælk i de brune kartoner kommer fra fritgående malkekøer, der lever på danske økologiske landbrug med landmænd, der passer særligt godt på både dyr og vores natur. Vidste du, at min. 30% af mælken kommer fra jerseykøer, som har mere fedt og protein i deres mælk, hvilket afspejler sig i en rundere, rigere og ekstra god smag? Find din favoritmælk på hylden i Netto og prøv, om du kan smage forskellen.
PÅ SPOTHYLDEN I NETTO
Hver uge kan du finde nye spotvarer fra Løgismose på hylden i Netto. På siden her kan du holde dig opdateret på, hvilke varer som er på spothylden i denne uge. God spot-jagt!
SMAG, HOLDNING & HÅNDVÆRK
Smag, holdning & håndværk – det er de 3 dogmer, vi udvikler og udvælger vores produkter ud fra. Det er på baggrund af smagen, vi træffer vores beslutninger. Smagen er vores kompas. Det skal være de bedste produkter i deres kategori og med omtanke for dyr og vores natur. Det gode håndværk er hele fundamentet. Det kan udføres af både små og store producenter, vores mejerister og kokke – fællesnævneren er fokus på råvarerne og stort kendskab til og engagement i processerne.